Cazan tuica

Cazan tuica

 

Pentru ca multi dintre noi prefera bauturile preparate in propria gospodarie, rezultate din fructele culese din livezile personale, sau cumparate din piata, magazinul nostru vine in sprijinul tuturor celor care vor sa transforme aceasta preocupare intr-o adevarata arta, oferindu-le cele mai performante tipuri de cazan tuica, fara de care aceasta licoare nu ar putea atinge calitatea pe care o cunoastem, gustul delicios si parfumul specific, care fac ca multe alte bauturi sofisticate sa paleasca in comparatie cu tuica sau palinca noastra traditionala.

 

Desigur, pentru ca tuica sa fie buna, prunele trebuie culese cu grija si sa fie bine coapte, dar rezultatul nu ar fi conform asteptarilor daca borhotul nu ar fierbe intr-un cazan de cea mai inalta calitate, asa cum doar in magazinul nostru puteti gasi.

 

Cazan tuica pentru gospodarii

 

 Gospodarii adevarati doresc sa aiba propriul lor cazan de tuica, iar toamna tarziu, cand frigul incepe sa-si faca aparitia, ei prefera sa-si pregateasca singuri licoarea aceasta atat de apreciata, in dupa-amiezile de toamna, la dogoarea focului, aplicand secretele acestei indeletniciri mostenite de la tatii si bunicii lor.

 

Noi le oferim o gama larga de modele, de diferite capacitati, astfel incat cei care vor sa prepare doar cativa litri de tuica, dar si cei care au cantitati mari de fructe pe care vor sa le transforme in bautura noastra stramoseasca, vor gasi un cazan tuica perfect adaptat nevoilor lor.

 

Capacitati diferite pentru cazane tuica

 

 Daca doriti sa preparati doar cativa litri de tuica, mai mult pentru placerea faptului in sine, insa vreti sa fie de cea mai buna calitate posibila, deoarece pentru dumneavoastra aceasta activitate reprezinta o adevarata arta, puteti opta pentru un cazan tip alambic, care are o capacitate de 15 litri, fabricat din cupru si este de provenienta spaniola. Cuprul este un material folosit de secole in distilarea alcoolului, pentru calitatile sale deosebite, de a pastra gustul fructelor si aroma nealterate.

 

Alcatuit din tei parti principale, cazanul propriu-zis in care se introduce borhotul, capacul, in partea superioara spre care se indreapta vaporii, si serpentina, acolo unde aburul se raceste, transformandu-se in alcool lichid.

 

Aspectul si functionalitatea unui cazan tuica

 

Fiecare model pe care vi-l oferim reprezinta in sine o adevarata bijuterie, deoarece, pe langa functionalitatea lui, un cazan tip alambic are si un aspect deosebit de estetic, astfel incat, a prepara o licoare din diferite fructe cu ajutorul lui, poate fi o adevarata placere.

 

In gama pe care o punem la dispozitie clientilor nostri avem si modele de cazan tuica cu capacitati mai mari, pentru cei care au o recolta foarte bogata de prune pe care doresc sa o transforme intr-o bautura delicioasa, atat de apreciata de romani de-a lungul timpului, iar in ultima vreme si de multi straini care au avut ocazia sa o guste. Prin urmare, la noi puteti gasi cazane si de 20 de litri, sau 30 de litri, dar si mai voluminoase, de 80 de litri, 100 sau chiar 150 de litri, in functie de preferintele dumneavoastra.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 38

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 38

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari