Datele firmei

SC EURODINAMIC SRL

Sediu social si depozit: Str Morii, nr 28 , Breasta, Dolj
CUI: RO16023680
Nr. reg. Com. J16/1969/2003
Tel contact: 0376.448.023 | 0740.072.041

Aparitii media

FURNIZĂM TEHNOLOGIE MODERNĂ ÎN SLUJBA FERMIERILOR PRODUCTIVI

Activitatea noastră principală este comercializarea de utilaje agricole pentru gospodării productive și ferme de toate dimensiunile. Am fondat compania SC Eurodinamic SRL pentru a furniza clienților noștri cele mai noi produse de profil din industria agriculturii.

Pasiunea noastră pentru domeniu a debutat cu prezentarea și vânzarea de motosape și motocoase pentru mici fermieri, într-un spațiu de expoziție de 20 mp. Am continuat dezvoltarea companiei prin diversificarea gamei de produse, disponibile atât în mediul online, cât și fizic, prin intermediul celor 6 magazine unde ne desfășurăm activitatea.

SERVICE AUTORIZAT. PIESE SI ACCESORII

Oferta noastră de servicii este completă, iar alături de vânzarea utilajelor, asigurăm service, întreținere, reparații și schimbări de piese pentru produsele în garanție. Punem la dispoziția clienților o serie cuprinzătoare de accesorii, consumabile și piese de schimb pentru utilajele cumpărate de la noi sau achiziționate de la alți distribuitori.

EXPERȚI CU CELE MAI BUNE SFATURI TEHNICE

Suntem aici să te întâmpinăm cu sfaturi și asistență în cumpărare. Ne mândrim cu utilajele din inventarul nostru, cât și cu consultanța specializată în serviciul clienților, pentru a-i ajuta să obțină cel mai potrivit echipament tehnologic pentru activitățile necesare.

GAMA NOASTRA DE PRODUSE

Utilaje pentru gradina si agricultura

Utilaje pentru curatenie

Utilaje pentru zootehnie

Utilaje pentru constructii

Tractoare si utilaje

Utilaje pentru prelucrarea lemnului

Generatoare curent

Utilaje viticultura vinificatie

Echipa noastra

ION DANUT

Consultant Vânzări

0770.842.326

[email protected]

Lucrez în această companie din anul 2013 și am început consultanța de vânzări în unul dintre magazinele fizice Eurodinamic (reprezentanță STIHL). Pot spune că am o mare experiență în domeniul motoutilajelor pentru grădinărit, inclusiv în domeniul construcțiilor și sunt pasionat de reparații motoare termice.
Sunt disponibil pentru furnizarea oricărui tip de informație și vă asigur că pot fi de ajutor în realizarea alegerii ideale pentru proiecte de fermă și grădinărit.

LĂCUSTEANU ALEXANDRU

Responsabil Vânzări online și specialist IT

0771.468.368

[email protected]

Sunt dedicat activităților și filosofiei Eurodinamic de peste 5 ani și mă puteți contacta dacă aveți probleme speciale, nemulțumiri ce țin de produse sau echipa noastră. Știu că nu suntem perfecți, există posibilitatea să greșim uneori, dar vă asigur că un feedback pozitiv sau negativ ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și să vă câștigăm încrederea.

VOICA MARIUS

Consultant Vânzări

0770.417.358

[email protected]

M-am alăturat echipei de vânzări online în anul 2014 și sunt specializat în domeniul utilajelor pentru grădinărit, echipamente zootehnice, agricultură. Apelați cu încredere si împreună putem descoperi utilajele perfecte pentru necesarul dvs. Sunt un om care dorește să dezvolte o colaborare pe termen lung cu clienții, bazată pe seriozitate și încredere.

Partenerii nostri

Parerea clientilor nostri conteaza