Datele firmei

SC EURODINAMIC SRL

Sediu social si depozit: Str Morii, nr 28 , Breasta, Dolj
CUI: RO16023680
Nr. reg. Com. J16/1969/2003
Tel contact: 0376.448.023 | 0740.072.041

Aparitii media

Furnizăm tehnologie modernă în slujba fermierilor productivi

Activitatea noastră principală este comercializarea de utilaje agricole pentru gospodării productive și ferme de toate dimensiunile. Am fondat compania SC Eurodinamic SRL pentru a furniza clienților noștri cele mai noi produse de profil din industria agriculturii.

Pasiunea noastră pentru domeniu a debutat cu prezentarea și vânzarea de motosape și motocoase pentru mici fermieri, într-un spațiu de expoziție de 20 mp. Am continuat dezvoltarea companiei prin diversificarea gamei de produse, disponibile atât în mediul online, cât și fizic, prin intermediul celor 6 magazine unde ne desfășurăm activitatea.

Service Autorizat. Piese si accesorii

Oferta noastră de servicii este completă, iar alături de vânzarea utilajelor, asigurăm service, întreținere, reparații și schimbări de piese pentru produsele în garanție. Punem la dispoziția clienților o serie cuprinzătoare de accesorii, consumabile și piese de schimb pentru utilajele cumpărate de la noi sau achiziționate de la alți distribuitori.

Experți cu cele mai bune sfaturi tehnice

Suntem aici să te întâmpinăm cu sfaturi și asistență în cumpărare. Ne mândrim cu utilajele din inventarul nostru, cât și cu consultanța specializată în serviciul clienților, pentru a-i ajuta să obțină cel mai potrivit echipament tehnologic pentru activitățile necesare.

Gama noastra de produse

Utilaje pentru gradina si agricultura Utilaje pentru curatenie Utilaje pentru zootehnie Utilaje pentru constructii Tractoare si utilaje Utilaje pentru prelucrarea lemnului Generatoare curent Utilaje viticultura vinificatie

Echipa noastra

ION DANUT

Consultant Vânzări

0770.842.326

[email protected]

Lucrez în această companie din anul 2013 și am început consultanța de vânzări în unul dintre magazinele fizice Eurodinamic (reprezentanță STIHL). Pot spune că am o mare experiență în domeniul motoutilajelor pentru grădinărit, inclusiv în domeniul construcțiilor și sunt pasionat de reparații motoare termice.
Sunt disponibil pentru furnizarea oricărui tip de informație și vă asigur că pot fi de ajutor în realizarea alegerii ideale pentru proiecte de fermă și grădinărit.

LĂCUSTEANU ALEXANDRU

Responsabil Vânzări online și specialist IT

0771.468.368

[email protected]

Sunt dedicat activităților și filosofiei Eurodinamic de peste 5 ani și mă puteți contacta dacă aveți probleme speciale, nemulțumiri ce țin de produse sau echipa noastră. Știu că nu suntem perfecți, există posibilitatea să greșim uneori, dar vă asigur că un feedback pozitiv sau negativ ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și să vă câștigăm încrederea.

VOICA MARIUS

Consultant Vânzări

0770.417.358

[email protected]

M-am alăturat echipei de vânzări online în anul 2014 și sunt specializat în domeniul utilajelor pentru grădinărit, echipamente zootehnice, agricultură. Apelați cu încredere si împreună putem descoperi utilajele perfecte pentru necesarul dvs. Sunt un om care dorește să dezvolte o colaborare pe termen lung cu clienții, bazată pe seriozitate și încredere.

Partenerii nostri

Parerea clientilor nostri conteaza

Am cumparat de aici taietoare de beton pentru constructii si pot spune ca sunt perfomante si rezistente. Am revenit si pentru alte echipamente si ma consider deja client fidel al magazinului

Ion Oprea, inginer

Echipamente fiabile si consilieri de vazare amabili, am primit toate lamuririle si produsele la timp. Va multumesc!

Constantin Jecan

Foarte prompti si pregatiti, este un magazin cu tot ce ai nevoie in domeniu agricol, am comandat intai din magazin, apoi online, produsele corespund cu prezentarea. Recomand acest magazin!

Mariana Apostolachi

Am facut o achizitie de mai multe aparate de muls, toate sunt in stare buna functioneaza la capacitate maxima de peste un an. Am primit si recomandari bune de la cei de la magazin. Nota maxima!

Valentin Stupineanu

Aboneaza-te la newsletter
Află de reducerile cu timp limitat!
Ofertele noastre pot include, printre altele: vouchere cadou, oferte la diverse produse, articole din domeniu, invitații la evenimente și noutăți din domeniul tehnologiei pentru agricultură.