Echipamente pentru lemn

Echipamente pentru lemn

 

Maşinile de prelucrare a lemnului sunt rezultatul experienţei acumulate timp de 60 de ani în domeniul construcţiei de maşini, precum şi al pasiunii investite în domeniul construcţiei maşinilor.


Inovaţie


Cu numeroase brevete, produse de ultimă generaţie şi soluţii inovatoare de detaliu, grupul Felder este la nivel mondial cel mai important furnizor în sectorul maşinilor standard de prelucrare a lemnului. Cunoaştem care sunt cerinţele dumneavoastră faţă de maşinile de prelucrare a lemnului şi le considerăm de fiecare dată o provocare pentru soluţiile inovatoare de produs.

Perfecţiune


Produsele simbolizează calitatea de top la cel mai bun raport dintre calitate şi preţ! Acest aspect este asigurat, suplimentar faţă de procesele de producţie de înaltă precizie, de cerinţe stricte din domeniul calităţii, precum şi de instruirea şi perfecţionarea curentă a angajaţilor noştri. Dumneavoastră, în calitate de client şi utilizator, beneficiaţi de o calitate remarcabilă şi o precizie timp de mai mulţi ani din partea maşinilor noastre de prelucrare a lemnului.

O decizie fără riscuri


Maşinile de prelucrare a lemnului realizate special pentru cerinţele şi nevoile dumneavoastră. Puterea, precizia şi versatilitatea, confortul optim de operare, soluţiile perfecte de detaliu şi finisajele perfecte corespund celor mai stricte cerinţe pe care le puteţi adresa faţă de maşinile noastre de prelucrare a lemnului.

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 88

pe pagina
Setati ascendent
  1. Masina rindeluit Metabo DH 330
    Masina rindeluit Metabo DH 330 putere 1800 W latime lucru 33 cm
    Pret special 2.422,43 Lei Pret standard 2.700,00 Lei
  2. Fierastrau cu banda Scheppach HBS400
    Fierastrau cu banda Scheppach HBS400 putere 750 W
    Pret special 1.844,39 Lei Pret standard 2.110,00 Lei

Articolele 1-16 din 88

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari