Climatizare

Climatizare

Produse climatizare

 

Cu greu facem fata temperaturilor ridicate care apar vara, in special in incaperile de mici dimensiuni. Totusi, inventivitatea omului a dus la crearea comunelor ventilatoare electrice, care ne ajuta la pastrarea unui nivel optim de confort in zilele caniculare. 

Folosite atat acasa, la birou sau in cadrul teraselor, ventilatoarele nu sunt un moft, ci, deseori, mai mult decat o necesitate a zilelor noastre. Avantajele ventilatoarelor sunt multiple si fac referire atat la caracteristicile de performanta, cat si la flexibilitate, usurinta folosirii si pretul scazut de achizitie. 

Piata de astfel de produse este una variata, deci este usor sa gasim ventilatorul potrivit pentru confort in anotimpul fierbinte. Pe Agromoto.ro oferim o serie de produse climatizare pentru oricine doreste temperaturi mai reduse si umezeala scazuta in locurile unde se relaxeaza sau isi desfasoara activitatea. Asadar, va oferim: 

  • Ventilatoare cu picior - Probabil le-ai vazut de nenumerate ori atata in casele oamenilor. Acestea sunt cele mai intalnite tipuri, fiindca au o dimensiune mai mare, pot fi amplasate pe jos si pot acoperi toata incaperea. Configuratia este simpla. Elicea produce curentul de aer, iar cadrul o protejeaza. Celor mai multe ventilatoare li se pot regla nivelul de oscilatie si viteza, pentru a functiona optim in orice fel de incapere. 
  • Ventilatoare de birou - Functioneaza pe exact acelasi principiu pe care o fac ventilatoarele mari. Singura diferenta notabila este dimensiunea mult mai redusa.

 

Fiind practic varianta "mini" a ventilatoarelor clasice, acestea se pot amplasa cu usurinta pe birouri, mese sau rafturi, atat prin asezare, cat si atasate prin sisteme de prindere.

 

  • Ventilatoare cu apa - Cel mai des vezi aceste ventilatoare pe terase sau chiar la piscine. In orice caz, popularitatea ventilatoarelor care pulverizeaza apa a crescut considerabil.

 

Curentii de aer in combinatie cu vaporii de apa reusesc sa raceasca un spatiu mult mai rapid si pentru mult mai mult timp. Particulele de apa sunt de dimensiuni foarte mici, acestea evaporandu-se repede fara a afecta in vreun fel mediul inconjurator.

 

Ventilatoarele pot fi de multe ori o solutie mult mai rapida si convenabila pentru pastrarea unui nivel optim de confort, spre deosebire de aerul conditionat, unde eficienta este de multe ori umbrita de o serie de dezavantaje.

In principal, un ventilator poate fi o alegere mai buna pentru ca:

 

  • Consuma mult mai putina energie decat aparatele de aer conditionat, avand dimensiuni relativ mici si functionand pe principii cat se poate de simple. Alte sisteme de climatizare, in schimb, pot consuma mult mai multa energie in comparatie cu un ventilator;
  • Nu sunt fixe sau prinse de un perete, fiind considerate aparate electrocasnice care pot fi mutate cu usurinta in orice colt sau incapere pentru a fi puse in functiune. In comparatie cu aerul conditionat care necesita un spatiu specific si cat se poate de fix;
  • Costa mult mai putin decat aparatele de aer conditionat, unele variante fiind un adevarat chilipir si pastrandu-si acelasi nivel de performanta;
  • Nu necesita o echipa de profesionisti pentru a fi instalate si nici cunostinte tehnice. Ventilatoarele sunt sisteme simple, deci nu au nevoie de revizii si nici nu afecteaza peretii in vreun fel.
  • Caldura excesiva va constitui mereu principala sursa de disconfort pe timpul verii. Investitia intr-un ventilator performant  in ventilatoare este deosebit de motivata.

 

Pentru cei interesati de produse climatizare, inclusiv ventilatoare cu apa, magazinul nostru, Agromoto.ro sta la dispozitia voastra cu preturi corecte, articole de calitate si asistenta specializata la fiecare solicitare.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Produse

Articolele 1-16 din 347

pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 347

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari