Generatoare curent

Generatoare curent

 

Te-ai saturat de penele dese de curent? Vrei sa ai siguranta ca in orice clipa te poti bucura de energie electrica? Vrei sa asiguri buna functionare a echipamentelor in orice conditii si sa eviti defectiuni costisitoare? Achizitioneaza generatoare curent si spue adio problemelor legate de furnizarea curenului electric!

 

Generatoarele de curent reprezinta cea mai buna metoda in cazurile de urgenta sau pentru iesirile in familie unde nu exista o sursa de curent. Mai mult, prin intermediul unui generator de curent poti reduce considerabil costurile la facturile de intretinere. Pe scurt, un generator curent este o sursa viabila de economie si calitate!

 

De unde achizitionezi generatoare curent, intr-un raport avantajos calitate-pret? Agromoto.ro este specialist in ceea ce priveste comercializarea de generatoare curent, fie ca este vorba de cele digitale, de cele pentru uz general, ori de cele pentru sudura.

 

Venim in intampinarea clientilor nostri cu generatoare curent de marca, fabricate de nume importante in domeniu, printre care Kipor, Stager, BSR, Loncin, Weima, Kj, etc. Acestea sunt echipamente de inalta calitate, dedicate atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici.

 

In cadrul magazinului Agromoto.ro iti punem la dispozitie o gama completa de generatoare curent, de diferite puteri si modele, in functie de exigente si necesitati. Achizitionarea unor generatoare curent reprezinta investitii optime pe termen lung. Convinge-te!

 

Generatoare curent-Ce trebuie sa stii despre generatoarele de curent?

 

Generatoarele de curent sunt aparate formate din monitoare termice si alternatoare de curent montate pe un suport metalic, cu suporti antivibratii si panouri de comanda, generatoarele de curent functionand pe principiul inductiei electromagnetice.

 

In functie de tensiunea furnizata, generatoarele de curent sunt de doua feluri:

 

  • Generator de curent electric monofazat
  • Generator de curent electric trifazat

 

In functie de sistemul de pornire generatoarele de curent se impart in:

 

  • Generator de curent cu pornire la sfoara
  • Generator de curent cu pornire electrica (la cheie)
  • Generator de curent cu pornire automata

 

Caracteristici generatoare de curent pe baza de motorina si benzina

 

In ceea ce priveste tipul de combustibil utilizat, generatoarele de curent se impart in cele care functioneaza pe baza de benzina, si in cele care functioneaza pe baza de motorina, ambele tipuri oferind o serie de avantaje.

 

De exemplu, generatoarele de curent pe baza de benzina au un pret mai mic de achizitie iar intregul design este mult mai compact comarativ cu cele pe baza de motorina. Acest fapt inseamna un nivel redus de zgomot, precum si o manevrabilitate mai usoara.

 

La polul opus sunt generatoarele de curent ce functioneaza pe baza de motorina. Ele sunt recomandate gratie consumului eficient de combustibil, oferind costuri de exploatare mai reduse in timp. Mai mult, aceste tipuri de generatoare pornesc fara probleme in orice conditii, fie ca este vorba de temperaturi la limita inchetului, ori de temperaturi extrem de ridicate, oferind totodata, si posibilitatea de automatizare ulterioara.

 

Indiferent de alegerea ta, cu Agromoto.ro ai garantia unor generatoare curent performante, adaptate oricaror necesitati. Datorita numarului mare de generatoare curent pe care le comercializam, alaturi de noi ai siguranta ca vei gasi modelul ideal exigentelor tale.

 

Cat despre preturi, afla ca aceasta sunt special concepute pentru orice buget!

 

Este timpul sa descoperi beneficiile unor generatoare curent!

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 252

pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 252

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari