• Generator digital KIPOR ID 10
Garantie 3 ani

Solutionam orice defectiune in atelierele noastre si livram beneficiarului produsul fara costuri suplimentare, conform datelor de garantie.

Cadou

Anumite produse din catalogul nostru vin la pachet cu un cadou special pentru clientii care cumpara produse aflate la promotie.

Livrare rapida

Intelegem necesitatea clientilor nostri de a-si desfasura activitatile cat mai repede, asiguram servicii de livrare rapida la orice destinatie din romania.

Service propriu

Oferim servicii integrate pentru vanzare produse premium si pentru intretinerea sau repararea in atelierele proprii a utilajelor si inlocuirea pieselor de schimb.

Generator digital KIPOR ID 10

Cod Produs: 11500000101
Producator: Kipor
Ion danut
Consultant vanzari
Ion danut
Consultant vanzari
Produsul nu mai face parte
din oferta noastra
27.430,51 Lei
Pretul include TVA


Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate


Descriere

Detalii

Putere maximă (kVA) 10.5
Putere nominală (kVA) 9.5
Tensiune nominală (V/Hz) 230/50
Număr faze monofazat
Model motor KD373GTi
Tip motor 3 cilindru, 4 timpi, răcire cu lichid, diesel
Capacitate cilindrică (cm³) 979
Turaţie nominală (rpm) 1700-3000
Sistem de aprindere -
Consum estimat (g/kWh) 340
Curent nominal (A) 41.3
LpA (dB) 57-63
LwA (dB) 84
Autonomie (ore, la putere nominală) 9
Dimensiuni (L x l x h) (mm) 1250x650x790
Masă (kg) 285
Sistem pornire electric
Tip ulei SAE 10W30, 15W-40
Capacitate rezervor combustibil (l) 29
Rata de compresie 22.5:1
Ieşire curent continuu -

 

 Performanțe și avantaje:

 

 • Kipor este primul producator care a implementat pe generatoarele de curent diesel tehnologia INVERTER.
 • Tehnologia inverter permite obtinerea unui curent extrem de stabil; turatie variabila functie de sarcina astfel motorul diesel poate functiona un timp mai indelungat cu o autonomie mai mare, consum redus si nu in ultimul rand o poluare mai mica.
 • ID10 corespunde celor mai exigente norme din domeniu si concentreaza toate avantajele si optiunile disponibile in acest moment pentru acest tip de echipament: automatizare(AAR-ATS), insonorizare, tehnologie inverter, turatie variabila a motorului, gabarit cu mult redus fata de un generator traditional, nivel redus de poluare, monitorizare si control la distanta (prin portul RS232), preincalzire.
 • Generatorul de curent este dotat cu sistem automat de reglare a turatiei motorului termic (Smart Throttle) in functie de necesarul de putere, acest lucru duce la economie de carburant, turatie scazuta-uzura mai mica, nivel de zgomot mai mic si poluare redusa.
 • ID10 produce o tensiune cu fluctuatii de sub 2%, acest lucru permite alimentarea celor mai sensibili consumatori: echipamente medicale, sisteme de iluminat moderne, computere, laptop-uri, echipamente ce utilizeaza microprocesoarele si nu in ultimul rand UPS-uri.
 • Generatorul poate fi echipat optional cu sistem automat de transfer al sarcinii (ATS sau AAR), putand fi folosit si ca sursa de avarie atunci cand reteaua primara de energie electrica are defectiuni.
 • Generatorul este prevazut cu kit de roti pentru transport.
 • Sistem de circulatie al aerului prin carcasa (sistem de racire) unic in lume, patentat de producator.
 • Cablurile electrice, sistemul electric atat al generatorului cat si al automatizarii sunt structurate pe trasee si culori oferind o identificare imediata, un service usor si facil.
 • Alternatorul generatorului (ID10) este angrenat de legendarul motor KM373GTi, pentru un consum redus si o durata de viata indelungata.
 • Panoul frontal cuprinde: display digital (model KP310), doua prize 16A, o priza 63A, conector ATS, siguranta centrala, comutator accelerare automata (Smart throttle), contact cu cheie pentru pornire electrica, port comunicatii RS232.
 • Pentru o securitate mai ridicata usile de acces sunt dotate cu sistem de inchidere cu chei.
 • Panoul de control modern, model KP310, permite monitorizarea tuturor parametrilor de functionare ai generatorului: tensiune, curent, frecventa, putere, ore functionare, turatie motor termic, parametrii retea principala de alimentare cu energie electrica etc.
Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Producator Kipor
Istoric pret

Scrie un review pentru acest produs!

Lasa un review
  Please, wait...
  Vezi super reducerile de Black Friday