Motofierastraiele Efco – O alegere inspirata pentru gospodaria ta

Motofierastraiale sunt cu siguranta unele din cele mai populare ustensile folosite in gradina fiecarui gospodar. Majoritatea folosim aceste utilaje pentru a taia bucati mari de lemn necesare pentru incalzirea locuintei, pentru tunderea gardului viu, al pomilor, pentru activitati creative, iar unele modele chiar pentru sculptura in gheata.

De-alungul timpului au fost cateva marci de motofierastraie care s-au impus datorita calitatii materialelor, a fiabilitatii si a performantei obtinute, una dintre aceste marci este Efco Germania. Astazi am ales sa vorbim despre gama de motofierastraie Efco, ce facilitati includ acestea, ce tehnologii folosesc si care sunt recomandarile noastre din aceasta gama.

drujba efco

FACILITATI OFERITE DE MOTOFIERASTRAIELE EFCO

Producatorul Efco vine in intampinarea clientilor sai cu o gama diversificata de motofierastraie, de la motofierastraie pentru uz casnic pana la cele semiprofesionale si profesionale. Sunt produse un numar semnificativ de astfel de modele atat cu motoare termice cat si electrice, toate construite sa ofere o performanta si o fiabilitate exemplara in conditiile cerute de fiecare utilizator.

Fiind vorba despre un producator important in materie de motofierastraie, toate piesele componente sunt de cea mai buna calitate, iar acestea pot fi gasite cu usurinta la toti marii distribuitori. Motofierastraiele Efco sunt cunoscute pentru usurinta lor in utilizare si pentru pornirea rapida de care acestea dau dovada, vor porni la fel de usor si in conditii normale de utilizare dar si iarna cand temperaturile sunt scazute.

Toate motofierastraiele Efco beneficiaza de o garantie speciala, persoanele fizice beneficiaza de o garantie de 2 ani, iar cele juridice de 1 an de zile. Probleme aparute cu acestea sunt deobicei rezolvate in timp record in service-ul distribuitorului de unde l-ati achizitionat. Majoritatea problemelor aparute la motofierastraie pot fi rezolvate urmand cateva sfaturi practice de intretinere a drujbelor.

TEHNOLOGII DE LA EFCO

Motofierastraile Efco sunt echipamente forestiere performante ce folosesc tehnologii de ultima generatie pentru a facilita usurinta in utilizare a acestora. Se remarca prin existenta manerelor ergonomice, prin constructia compacta si greutatea redusa. Cand avem de lucru cu motofierastraiele un timp indelungat, acestea pot deveni obositoare pentru mainile noastre, datorita vibratiilor produse, nu si cu motofierastraiele Efco, acestea au abordat un sistem unic de reducere al vibratilor, astfel puteti lucra un timp indelungat fara sa simtiti vreun disconfort.

Alte tehnologii pe care ni le ofera motofierastraiele Efco: biela si arbore cotit din otel forjat, ce asigura o rezistenta sporita in timp,  supapa de decompresie ce asigura pornirea rapid a motofierastraiului indiferent de conditiile meteo, carburator cu sistem de reglare a debitului de combustibil, buton de pornire/oprire.

drujbe germania

RECOMANDAREA NOASTRA

Motofierastrau Efco 147

Este prima noastra recomandarea pentru o persoana ce nu are nevoie de o putere foarte mare si doreste un motofierastrau de calitate, cu greutate redusa si usor de folosit. Efco 147 beneficiaza de o putere a motorului de 3.1 CP si cu o pompa de ulei automata.

drujba efco 147

  • PUTERE: 3.1 CP – 2.3KW
  • CAPACITATE CILINDRICĂ: 45 CM³
  • LUNGIMEA ŞINEI DE GHIDARE: 41 CM / 16”
  • PASUL LANŢULUI: .325” X .058”
  • POMPĂ DE ULEI: AUTOMATICĂ / AJUSTABILĂ
  • CAPACITATE REZERVOR ULEI: 0.27 L
  • CAPACITATE REZERVOR COMBUSTIBIL: 0.5 L

Motofierastrau Efco 156

Un motofierastru puternic, echipat cu un motor 4.1 CP si o lama generoasa de 46 cm. Este perfect pentru o persoana ce doreste sa termine lucrul in timp record, fara sa faca vreun compromis. Motofierastraul Efco 156 reprezinta echilibrul perfect intre pret si putere din gama motofierastraielor Efco.

motofierastru efco 156

  • PUTERE: 4.1 CP – 2.3KW
  • CAPACITATE CILINDRICĂ: 56.5 CM³
  • LUNGIMEA ŞINEI DE GHIDARE: 41 CM / 16”
  • PASUL LANŢULUI: .325” X .058”
  • POMPĂ DE ULEI: AUTOMATICĂ / AJUSTABILĂ
  • CAPACITATE REZERVOR ULEI: 0.35 L
  • CAPACITATE REZERVOR COMBUSTIBIL: 0.7 L