Masuri de protectie impotriva COVID-19

Va informam asupra masurilor pe care le-am luat in ceea ce priveste gestionarea magazinelor noastre si a comenzilor pe care le primim in aceasta perioada, cu scopul de a crea si mentine conditii de siguranta maxima pentru angajatii si clientii nostri. Prin urmare vom raspunde celor mai frecvente intrebari pe care le au clientii nostri.

NOUL PROGRAM DE LUCRU:


Incepand cu data de 01.05.2020, service-urile, depozitul central si toate cele 7 magazine ale noastre vor functiona dupa urmatorul program:

Service:

Luni ↔ Vineri: 09:00 → 18:00;
Sambata → Inchis;
Duminica → Inchis.

Accesul in service al clientilor nu este permis, predarea utilajelor/produselor ce necesita reparatii se va face in magazin. Se va completa o fisa unde vor fi trecute defectiunile utilajelor/produselor.

Magazine:

Luni ↔ Vineri: 09:00 → 18:00;
Sambata: 09:00 → 13:00;
Duminica → Inchis.

Este permisa intrarea unui singur client in magazinele noastre. Se va respecta ordinea sosirii la magazin atat pentru clientii ce vin pentru service cat si pentru cei care doresc sa achizitioneze produse.

In fiecare zi, dupa incheierea programului cu publicul, se efectueaza dezinfectia spatiului si a marfurilor din fiecare magazin. Avand in vedere situatia actuala, tineti cont de faptul ca programul poate suferi modificări de pe o zi pe alta si va rugam sa consultati aceasta pagina pentru ultimele detalii.

Depozit Central:

Luni ↔ Vineri: 09:00 → 17:00;
Sambata → Inchis;
Duminica → Inchis.

Este strict interzis accesul clientilor in depozitul central.


CUM PUTETI COMANDA SAU ACHIZITIONA PRODUSELE NOASTRE IN SIGURANTA:


Va punem la dispozitie mai multe metode prin care puteti achizitiona produse in siguranta si prin care ne puteti contacta:

          1. Ne puteti contacta telefonic ( pentru intrebari despre produse, cereri oferte, achizitionare de produse, consultanta specializata in legatura cu utilajele, neintelegeri, nefunctionalitati, sau alte probleme ) la oricare din numerele de telefon afisate pe site-urile noastre:

          2. Ne puteti contacta prin email la [email protected] . Colegii se for ocupa de comenzile sau problemele dumneavoastra.

          3. Ne puteti contacta folosind oricare din site-urile noastre: www.AgroPro.ro / www.AgroMoto.ro / www.Motosape-Motocoase.ro .


CUM PUTETI PRIMI PRODUSE IN SIGURANTA:


1. Prin ridicarea produselor din magazin:

          a). Asiguram conditii de maxima siguranta dezinfectand corespunzator produsele atat la intrare in depozit cat si inainte de a fi trimise catre client. In interiorul magazinului  nu are acces decat o singura persoana, pe rand, in ordinea venirii. Asiguram un contact minim intre angajati si clienti. Magazinele sunt dotate cu dispensere automate si vor fi alimentate in permanenta cu dezinfectant.

          b). Ne asiguram ca dumneavoastra beneficiati in continuare de avantajele achizitiei din magazin. Acest lucru presupune predarea montata a produsului si efectuarea instructajului de folosire si intretinere, cu pastrarea distantei corespunzatoare pentru siguranta dumneavoastra si a personalului nostru.

2. Prin livrarea standard, prin curier:

          a). Noi vom continua sa folosim serviciile de curierat atat timp cat acestea functioneaza. Trebuie insa sa ne asteptam cu totii la unele intarzieri prin aceasta metoda de livrare si poate chiar la masuri mai drastice din partea autoritatilor care sa duca la restrictii suplimentare. Vom actualiza acest paragraf daca lucrurile se schimba intr-un fel sau altul.

 

MASURI APLICATE IN MAGAZINE, SERVICE-URI SI IN DEPOZIT:


  1. Ne asiguram ca in interiorul magazinelor va intra o singura persoana.
  2. Am dotat magazinele cu dispensere (dozatoare) automate cu dezinfectant.
  3. Incurajam comenzile online sau de la distanta prin telefon sau email (specificate mai sus).
  4. Dezinfectam zilnic spatiile si marfa din magazine.
  5. Am echipat personalul cu masca si manusi de protectie.
  6. Va rugam sa pastrati distanta de minim 2 metri fata de alte persoane inainte de intrarea in magazin
  7. Am restrictionat accesul clientilor in service.
  8. Am restrictionat accesul clientilor la depozitul central.