De ce este bine sa achizitionati de la un distribuitor autorizat Stihl

Cand auzim de STIHL, primul lucru la care ne gandim sunt drujbele deosebit de puternice, sigure si fiabile. Insa producatorul STIHL nu produce doar motofierestraie, ci o gama larga de motoutilaje, precum: motocositori, suflante, aspiratoare, motoburghie, masini de debitat cu disc si multe altele. Dupa mai bine de 80 de ani de experienta, STIHL asigura si comercializeaza cele mai bune motoutilaje prin intermediul distribuitorilor sai autorizati din intreaga lume. Toti distribuitorii sai respecta viziunea initiala a grupului STIHL, dar ce inseamna cu adevarat asta si ce avantaje au clientii ce achizitioneaza motoutilaje dintr-un astfel de magazin autorizat ?

1 Vanzatorii

Angajatii dintr-un astfel de magazin sunt extrem de bine pregatiti, fiind instruiti de catre personalul grupului STIHL. Astfel vanzatorii isi cunosc foarte bine produsele si sunt capabili sa va prezinte intr-un mod clar specificatiile si modul de intretinere al motoutilajelor dorite. Deasemenea acestia vor fi capabili sa va recomande strict produsele de care aveti nevoie cu adevarat.

2 Mecanicii

Si mecanicii ce opereaza intr-un astfel de magazin sunt autorizati de catre grupul STIHL. Mecanicii autorizati STIHL cunosc toate particularitatile motoutilajelor comercializate, de aceea acestia vor fi capabili sa rezolve orice probleme de natura mecanica intr-un timp scazut si intr-un mod eficient.

3 Garantie reala oriunde in lume

STIHL s-a remarca dintotdeauna prin seriozitatea de care au dat dovada in privinta problemelor ce tin de garantie. Toti distribuitorii STIHL traiesc acest model oferit de catre companie, iar garantiile se rezolva repede si usor. Deasemenea orice motoutilaj STIHL poate fi adus la garantie in orice service autorizat, indiferent de orasul sau tara in care a fost acesta achizitionat.

4 Prezentare profesionala a produselor

Odata intrat intr-un magazin autorizat STIHL, vanzatorii iti vor face demonstratii cu produsul in functiune, veti sti de la inceput cum functioneaza acesta, pentru ce tip de lucrare este potrivit, cum sa il folositi si cum sa il intretineti. Practic dupa parasirea magazinului veti fi complet instruit si veti putea sa folositi imediat produsul fara sa va faceti griji.

5 Accesorii, piese, consumabile si echipamente de protectie

In toate magazinele autorizate STIHL veti gasi cu siguranta tot ce aveti nevoie pentru a va completa motoutilajul achizitionat, atat accesorii, consumabile sau echipamente de protectie pentru dvs. Piesele de schimb sunt mereu disponibile pentru toate motoutilajelor, indiferent de modelul si anul de fabricatie al acestora.

Suntem parteneri STIHL inca din anul 2008, respectam cu strictete modelul grupului STIHL, oferim un mod de prezentare profesionist al produselor prin intermediul angajatilor nostri autorizati si oferim calitate clientilor nostri ce ne trec pragul.

Va asteptam cu drag sa va prezentam produsele noastre la unul dintre cele 6 sedii din: Craiova, Slatina, Bailesti si Filiasi.