Accesorii BCS PASQUALI FERARRY

Accesorii BCS PASQUALI FERARRY

Motocultoare Pasquali  

 

Diversitate, inovatie si preturi mici! Aceasta este oferta motosape-motocoase.ro, o oferta ce include motocultoare Pasquali de ultima generatie, pentru prelucrarea tuturor tipurilor de soluri. Avand o constructie simpla dar o tehnologie evoluata, motocultoarele marca Pasquali se remarca prin performanta oferita si prin lejeritatea prin care pot fi manevrate!

 

Prin motocultoare Pasquali obtii timpi redusi de lucru, sol prelucrat cu precizie, dar si o serie de avantaje in ceea ce priveste accesorizarea si confortul!

 

In cadrul ofertei nostre gasesti motocultoare Pasquali cu bara de cosit de diferite dimensiuni, ideale activitatilor complexe de prelucrare si intretinere a solului.

 

Motocultoarele Pasquali sunt utilaje profesionale in a caror fabricatie s-au utilizat doar piese de inalta calitate, protejate impotriva coroziunii, dar si motoare puternice, extrem de fiabile, printre care: Honda, Lombardini si Subaru. Avand aceste caracteristici este de inteles de ce motocultoarele Pasquali sunt preferate de specialistii in domeniul agricol, precum si de gospodarii iscusiti aflati in cautarea unor solutii de eficientizare a muncii de camp.

 

Daca inca nu ai desoperit beneficiile unor unelte complet tehnologizate si dotate cu accesorizari menite sa-ti usureze munca, este timpul sa o faci si sa alegi motocultoare Pasquali prezente in catalogul nostru de produse!

 

Motocultoare Pasquali-Cum alegi motocultorul perfect necesitatilor tale?

 

Utilizate cu aceeasi eficienta atat la culturile prasitoare, cat si la culturile de flori, plante medicinale, pomi si vie, motocultoarele sunt un ajutor real pentru orice gospodar sau agricultor.

 

In functie de caracteristicile si structura culturilor agricole din gospodarie, motocultoarele sunt repartizate in trei categori, si anume: profesionale, semi-profesionale si hobby.

 

Pentru cei care nu au utilizat inca un motocultor insa intentioneaza sa achizitioneze unul, sunt importante cateva informatii cu privire la alegerea celui mai potrivit echipament de acest gen.

 

Motocultoarele hobby sunt destinate celor care dispun de suprafete de lucru de mici dimensiuni, aproximativ 1000 mp. In acest caz, motocultoarele au dimensiuni reduse, un design compact, cu o latime a frezelor ce nu depaseste 80-90 cm, turatia frezelor fiind una mica. Acest tip de motocultoare se potriveste gospodariilor persoanale.

Motocultoarele semi-profesionale sunt doate cu lant si cutie de viteze iar adancimea de lucru poate atinge chiar si 22 cm.

 

Pentru suprafetele de lucru de peste 10.000 de mp, se recomanda automat utilizarea de motocultoare puternice, profesionale. Avand un motor puternic, acestea pot prelucra fara probleme orice tipuri de sol, incepand cu cele umede si terminand cu cele rigide si uscate. De asemenea, motocultoarele profesionale permit atasarea diverselor utilaje agricole, printre care remorci, pluguri, rarita, aparate de erbicidat sau maturat, si altele.

 

Motosape-motocoase.ro: motocultoare Pasquali de ultima generatie. Fa cunostinta cu inovatia in domeniu!

 

Daca vrei sa te bucuri de o investitie optima din punct de vedere calitativ si financiar, comanda motocultoare Pasquali. Acestea te vor convinge prin tehnologia pe care o utilizezaza, precum si prin designul modern.

Agromoto.ro comercializeaza motocultoare Pasquali cu transmisie pe vaselina si cu bara de cosit. In plus, modelele dispun de sisitem inovator antivibratii ceea ce-ti va conferi siguranta si confortul de care ai nevoie in prelucrarea pamantului si efectuarea cu usurinta a lucrarilor solicitante.

 

Mai mult, motocultoarele Pasquali sunt prevazute cu ghidon reglabil pe verticala lateral, pentru un plus de manevrabilitate.

 

Comanda acum motocultoare Pasquali de pe site-ul nostru si profita de preturile mici, livrarile rapide dar si de garantia acordata.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 70

pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 70

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari