Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului http://www.agropro.ro/ . Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. http://www.agropro.ro// este un site propietatea firmei S.C. Eurodinamic S.R.L., persoana juridica romana infiintata legal in anul 2003 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: Ro16023680; Registrul Comertului: J16/1969/2003 S.C. Eurodinamic S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.
http://www.agropro.ro/ se afla in permanenta actualizare si pot aparea diferente sau confuzii in cazul anumitor produse. SC EURODINAMIC SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comanda .SC EURODINAMIC SRL atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, CLIENTUL va fi informat asupra pretului corect.

 

Licenta de acces pe site

S.C. Eurodinamic S.R.L. iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul http://agropro.ro/, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care S.C. Eurodinamic S.R.L. isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul http://www.agropro.ro/ si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al S.C.Eurodinamic s.r.l. S.C.Eurodinamic s.r.l. poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.
Descrierea produselor
http://www.agropro.ro/ foloseste descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele ale produselor pe care le veti achizitiona. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc http://www.agropro.ro/ le poate comanda special pentru dumneavoastra si va notifica asupra acestui lucru. Puteti solicita in orice moment explicatii detaliate trimitind un mail la ovidiukineto@yahoo.com.

Multumim si spor la cumparat!

X