• MASINA TUNS GAZON STIHL RM 650.0 VE 3.5 CP 48 CM 70 L
Garantie 3 ani

Solutionam orice defectiune in atelierele noastre si livram beneficiarului produsul fara costuri suplimentare, conform datelor de garantie.

Cadou

Anumite produse din catalogul nostru vin la pachet cu un cadou special pentru clientii care cumpara produse aflate la promotie.

Livrare rapida

Intelegem necesitatea clientilor nostri de a-si desfasura activitatile cat mai repede, asiguram servicii de livrare rapida la orice destinatie din romania.

Service propriu

Oferim servicii integrate pentru vanzare produse premium si pentru intretinerea sau repararea in atelierele proprii a utilajelor si inlocuirea pieselor de schimb.

MASINA TUNS GAZON STIHL RM 650.0 VE 3.5 CP 48 CM 70 L

Cod Produs: 63640113451
Producator: Stihl
Ion danut
Consultant vanzari
Ion danut
Consultant vanzari
 • Latime Taiere (cm): 48
 • Tip Motor: Termic
 • Putere Motor (Cp): 3.5
 • Metoda Actionare: Autopropulsata
 • Cos Colector(Litri): 70
 • Metoda Ajustare: Centralizata
 • Sistem Taiere: Colectare+Mulcire
Stoc limitat
4.799,00 Lei
Pretul include TVA

sau

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate


Descriere

Detalii

Masina de tuns gazon STIHL RM 650 VE combină tehnologii moderne într-un singur model, care începe să lucreze imediat la apăsarea unui buton grație unei funcții de pornire electrică. Cu autopropulsia Vario, puteți adapta viteza unității la teren și iarba care urmează a fi împrăștiată. Viteza motorului motorului puternic rămâne stabilă când se schimbă viteza de propulsie. Modelul STIHL RM 650 VE are o lățime de tăiere de 48 cm și, prin urmare, este ideal pentru îngrijirea peluzei mari. Datorită versatilității multi-lame, aveți posibilitatea să alegeți în orice moment dacă doriți să colectați iarba în cutia de captatoare pentru iarbă sau să folosiți mașina de tuns iarba pentru mulcirea. Înălțimea de tăiere a lamei poate fi ajustată în trepte la înălțimea dorită între 25 și 85 cm. Masina de tuns iarba " un ghidon practic mono-confort poate fi adaptat rapid și simplu la înălțimea de lucru. Manerul său pliabil facilitează atât scoaterea cutiei de captatoare de iarbă de 70 de litri pentru golire, cât și spațiul de depozitare a mașinii de tuns iarba când spațiul de lucru este complet.

Specificatii tehnice:
peluze: până la 2.000 m²
Înălțimea de tăiere: 250-850 mm
Lățimea de tăiere: 48 cm
Captator de iarbă: 70 l
Tipul motorului: Serie 675 Instart OHV
Deplasare: 163 cm3
Puterea nominală :2,6 kW / 3,5 CP
Viteza de lucru: 2.800 rpm
Greutate: 43 kg
Nivelul de putere acustică garantat LwA: 96 dB (A)
Nivelul de presiune acustică măsurat LpA: 82 dB (A)
Nivelul de incertitudine la nivelul presiunii acustice KpA: 2 dB (A)
Valoarea vibrațiilor ahw: 3,4 m / s²
Factor de incertitudine: K 1,7 m / s²

Echipament standard

 • Sistemul InStartZoom
  Sistemul InStart

  Datorită funcției de pornire electrică convenabilă, mașina de tuns iarba STIHL pornește imediat când apăsați butonul de pornire și mențineți maneta de blocare a motorului.

 • Vario autopropulsie Zoom
  Vario autopropulsie

  Vario autopropulsia permite adaptarea individuală a vitezei mașinii de tuns iarba STIHL la obiceiurile personale de cosit și la condițiile de gazon. Viteza de cosire poate fi infinit modificată cu ajutorul pârghiei de comandă de pe ghidon.

 • Funcția de mulcire Zoom
  Funcția de mulcire

  În timpul mulcirii, lama de mulcire distruge iarba cosit înainte de a se întoarce în gazon ca un îngrășământ nutrițional. Și cu kitul de mulcire adecvat, disponibil ca accesoriu opțional pentru această mașină de tuns iarba, masina poate fi de asemenea transformată într-o mașină de tuns iarba multifuncțională.

 • Multi-lamăZoom
  Multi-lamă

  Datorită tăietoarelor special tăiate, multi-lama mașinii de tuns iarba cu benzină STIHL distruge iarba cosit. Atunci când se utilizează cutia de captatoare de iarbă, este apoi transportată eficient în cutie. În timpul cositului cu mulci, iarba cosit este direct expulzată pe gazon, astfel încât să cadă pe gazon ca un îngrășământ nutrițional.

 • Plăcuță cu captator de iarbă cu indicator de nivel Zoom
  Plăcuță cu captator de iarbă cu indicator de nivel

  Cutia de captatoare de iarbă din plastic poate fi ușor deschisă și golită grație mecanismului său de pliere. Curenții de aer produsi în timpul cositului suflă tăieturile în cutia de captatoare de iarbă și asigură un grad ridicat de umplere. Datorită paletelor orientate în jos, aerul este ghidat lateral spre sol, împiedicând murdărirea. Indicatorul nivelului semnalizează timpul corect pentru golire.

 • Roți ușor de rulareZoom
  Roți ușor de rulare

  Roțile ușor de rulare ale mașinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste și durabile. Acestea au fost echipate cu un model de tracțiune și un șablon de rulare stabil pentru direcția de deplasare pentru manevrare ușoară și o menținere perfectă a liniei în timpul cositului.

 • Mâner super-moaleZoom
  Mâner super-moale

  Manipularea deosebit de ergonomică și plăcută este asigurată de prinderea super-moale a mașinii de tuns iarba STIHL.

 • Monobloc ghidonZoom
  Monobloc ghidon

  Manerul pliabil mono-confort asigură o manipulare ușoară în timpul cositului și înlăturarea cutiei de captatoare de iarbă. În plus, mașina de tuns iarba STIHL poate fi stocată și transportată într-un mod economisitor de spațiu. Ghidonul poate fi adaptat la înălțimea corpului fără a folosi unelte și asigură o funcționare ergonomică.

 • Carcasa din aluminiu Zoom
  Carcasa din aluminiu

  În plus față de greutatea lor relativ scăzută, cositoarele de gazon STIHL cu carcasă din aluminiu sunt caracterizate de robustețea și durabilitatea lor ridicată. La fel de avantajoase sunt suprafețele acoperite cu pulbere, care își păstrează strălucirea pentru o perioadă lungă de timp, neafectate de combustibil și coroziune.

 • Reglarea înălțimii de tăiere centralZoom
  Reglarea înălțimii de tăiere central

  Reglarea centrală a înălțimii de tăiere este încărcată cu arc, ceea ce face ușor să setați înălțimea de tăiere dorită în mai multe setări. Înălțimea curentă este indicată de o scală.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Latime Taiere (cm) 48
Tip Motor Termic
Putere Motor (Cp) 3.5
Metoda Actionare Autopropulsata
Cos Colector(Litri) 70
Metoda Ajustare Centralizata
Sistem Taiere Colectare+Mulcire
Producator Stihl
Istoric pret

Scrie un review pentru acest produs!

Lasa un review
  Please, wait...
  Aboneaza-te la newsletter
  Află de reducerile cu timp limitat!
  Ofertele noastre pot include, printre altele: vouchere cadou, oferte la diverse produse, articole din domeniu, invitații la evenimente și noutăți din domeniul tehnologiei pentru agricultură.