• INCALZITOR TERASA ZOBO H1109B
Garantie 3 ani

Solutionam orice defectiune in atelierele noastre si livram beneficiarului produsul fara costuri suplimentare, conform datelor de garantie.

Cadou

Anumite produse din catalogul nostru vin la pachet cu un cadou special pentru clientii care cumpara produse aflate la promotie.

Livrare rapida

Intelegem necesitatea clientilor nostri de a-si desfasura activitatile cat mai repede, asiguram servicii de livrare rapida la orice destinatie din romania.

Service propriu

Oferim servicii integrate pentru vanzare produse premium si pentru intretinerea sau repararea in atelierele proprii a utilajelor si inlocuirea pieselor de schimb.

INCALZITOR TERASA ZOBO H1109B

Cod Produs: 4590006h1109
Producator: Zobo
Ion danut
Consultant vanzari
Ion danut
Consultant vanzari
Produsul nu mai face parte
din oferta noastra
913,00 Lei
Pretul include TVA


Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate


Descriere

Detalii

Incalzitorul functioneaza cu propan, butan sau amestec (GPL). Are o baza stabila iar pentru o siguranta sporita, este dotat cu un senzor care intrerupe gazul la lipsa flacarii sau la rasturnarea/inclinarea echipamentului, precum si cu o protectie suplimentara in jurul radiatorului. Este proiectat pentru o folosire indelungata, este rezistent la intemperii. Echipat cu usa cu balamale pentru inlocuirea cu usurinta a buteliei de gaz, roti si maner inox.

Date tehnice

 • Putere: max. 12 kW
 • Greutate neta/bruta: 17.3/14.5 kg
 • Dimensiuni: 556x1430 mm

Obs: Nu include furtun sau regulator pentru  butelia de gaz.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Producator Zobo
Istoric pret

Scrie un review pentru acest produs!

Lasa un review
  Please, wait...
  Aboneaza-te la newsletter
  Află de reducerile cu timp limitat!
  Ofertele noastre pot include, printre altele: vouchere cadou, oferte la diverse produse, articole din domeniu, invitații la evenimente și noutăți din domeniul tehnologiei pentru agricultură.