• Generator digital KIPOR ID 6000
Garantie 3 ani

Solutionam orice defectiune in atelierele noastre si livram beneficiarului produsul fara costuri suplimentare, conform datelor de garantie.

Cadou

Anumite produse din catalogul nostru vin la pachet cu un cadou special pentru clientii care cumpara produse aflate la promotie.

Livrare rapida

Intelegem necesitatea clientilor nostri de a-si desfasura activitatile cat mai repede, asiguram servicii de livrare rapida la orice destinatie din romania.

Service propriu

Oferim servicii integrate pentru vanzare produse premium si pentru intretinerea sau repararea in atelierele proprii a utilajelor si inlocuirea pieselor de schimb.

Generator digital KIPOR ID 6000

Cod Produs: 11500160001
Producator: Kipor
Ion danut
Consultant vanzari
Ion danut
Consultant vanzari
Produsul nu mai face parte
din oferta noastra
10.642,88 Lei
Pretul include TVA


Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate


Descriere

Detalii

Putere maximă (kVA) 5.5
Putere nominală (kVA) 5.0
Tensiune nominală (V/Hz) 230/50
Număr faze monofazat
Model motor KG186FGETi
Tip motor 1 cilindru, 4 timpi, răcire cu aer, diesel
Capacitate cilindrică (cm³) 418
Turaţie nominală (rpm) 1700-3000
Sistem de aprindere -
Consum estimat (g/kWh) 340
Curent nominal (A) 21.7
LpA (dB) 62-69
LwA (dB) 90
Autonomie (ore, la putere nominală) 7
Dimensiuni (L x l x h) (mm) 875x530x750
Masă (kg) 168
Sistem pornire electric
Tip ulei SAE 10W30, 15W-40
Capacitate rezervor combustibil (l) 16
Rata de compresie 19.6:1
Ieşire curent continuu -

 

Performanțe și avantaje:
 • Kipor este primul producator care a implementat pe generatoarele de curent diesel tehnologia INVERTER.

 

 • Tehnologia inverter permite obtinerea unui curent extrem de stabil; turatie variabila functie de sarcina astfel motorul diesel poate functiona un timp mai indelungat cu o autonomie mai mare, consum redus si nu in ultimul rand o poluare mai mica.

 

 • Generatoarele diesel INVERTER reprezinta gama de top echipamentelor ce produc energie electrica si au la baza functionarea cu motor termic.
 • ID6000 corespunde celor mai exigente norme din domeniu si concentreaza toate avantajele si optiunile disponibile in acest moment pentru acest tip de echipament: automatizare(AAR-ATS), insonorizare, tehnologie inverter, turatie variabila a motorului, gabarit cu mult redus fata de un generator traditional, nivel redus de poluare, monitorizare si control la distanta (prin portul RS232), preincalzire pe admisie etc.

 

 • Generatotul de curent este dotat cu sistem automat de reglare a turatiei (Smart Throttle) motorului termic in functie de necesarul de putere, acest lucru duce la economie de carburant, turatie scazuta-uzura mai mica, nivel de zgomot mai mic si poluare redusa.

 

 • ID6000 produce o tensiune cu fluctuatii de sub 2%, acest lucru permite alimentarea celor mai sensibili consumatori: echipamente medicale, sisteme de iluminat moderne, computere, laptop-uri, echipamente ce utilizeaza microprocesoarele si nu in ultimul rand UPS-uri.
 • Generatorul poate fi echipat optional cu sistem automat de transfer al sarcinii (ATS sau AAR), putand fi folosit si ca sursa de avarie atunci cand reteaua primara de energie electrica are defectiuni.
Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Producator Kipor
Istoric pret

Scrie un review pentru acest produs!

Lasa un review
  Please, wait...
  Vezi super reducerile de Black Friday