Detalii livrare

Transport si Livrare

Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi.

Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale http://www.motosape-motocoase.ro/ isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare anuntand clientul.
Pe langa pretul produsului se vor calcula si taxele de transport la domiciuliul clientului.
Dupa efectuarea comenzii veti vedea detaliat in sectiunea ”cumpara”, pretul produsului si taxele de transport aferente.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. S.C. Eurodinamic S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul http://www.agropro.ro/ nu exista alte taxe decat cele care le regasiti in factura eliberata pentru achizitia produselor de pe site-ul nostru.

Conditii de returnare

In situatia cand nu sunteti complet multumit de produsele cumparate de la noi,in termenul legal de 10 zile le puteti returna cu suportarea cheltuielilor de transport,iar noi va vom returna banii imediat ce produsele au ajuns la noi si constatam ca indeplinesc conditiile de returnare. Coditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:
-sa fie in ambalajul original
-sa nu fie modificate
-sa nu fie deteriorate
-sa fie respectate conditiile de garantie

X