Cum cumpar

Este foarte simplu sa comandati de pe site-ul nostru!

1. Folosind meniul din stanga, navigati printre categoriile de produse care va intereseaza sau daca va intereseaza un anume produs, doar tastati numele produsului in campul de cautare din partea de sus a paginii.


2. Odata ce v-ati decis ce vreti sa cumparati, doar apasati butonul:


3. Dupa ce ati apasat pe butonul "Adauga in cos", trebuie sa puneti cursorul mouse-ului pe iconita cu cosul de cumparaturi din partea de sus a pagini, acolo aveti doua optiuni ce va directioneaza pe pagina de completare a datelor si de finalizare a comenzii

Puteti adauga mai multe produse si apoi sa accesati cosul de cumparaturi !4. Din acest moment, mai aveti de completat decat informatiile necesare pentru livrarea comenzii. Odata ce ati completat informatiile cerute vi se va calcula taxa de transport. Selectati modalitatea de plata, bifati caseta cu "Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile * " si apasati butonul "Plasare comanda"


5. Felicitari ati finalizat comanda, veti fi sunat in curand de catre un membru al magazinului pentru finalizarea comenzii. Daca ati intampinat vreo problema pe parcursul finalizarii comenzii, va rugam sunati la unul din numele afisate in partea de sus a paginii pentru finalizarea comenzii dvs.

Situl nostru va pune la dispozitie urmatoarele posibilitati de plata :

1.) Plata la ridicarea produsului din showroom

Aveti posibilitatea sa platiti integral produsul la ridicarea acestuia din magzinele noastre.

2.) Plata direct cu cardul

Puteti platii direct cu cardul dvs: Visa, Master Card sau Maestro

3.) Plata in 6 rate fixe fara dobanda prin MOBILPAY

Se poate platii in rate prin cardurile aferente bancilor: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank.

4.) Platesti cand primesti 

Platiti produsul atunci cand acesta va este adus acasa de catre curier . Veti primi o chintanta care confirma plata dvs.

5.) Plata prin transfer bancar ( cu OP) 

Aveti posibilitatea de a plati produsele in avans cu OP.Livrarea comenzii se va face imediat dupa ce vom primi confirmarea platii.

Livrarea produselor : 

1) Ridicare din magazin (fara taxe de transport)  :

  • bld. Tineretului, nr 79 , Craiova, Dolj (magazin si service)
  • bld. N. Romanescu . nr 95, Craiova ,Dolj (magazin si service)
  • bld. N. Titulescu, 317 ab , Craiova , Dolj (magazin)
  • Piata Garii , bl 4, sc d, Slatina, Olt (magazin si service )
  • bld. Racoteanu , nr 163 A, Filiasi , DOLJ.(magazin)

2) Expediere prin URGENT CURIER (Tarif aplicat de curier)
Primul kg se tarifeaza cu 10 RON, restul kg-lor cu 0,8 RON per kg (+TVA). Pentru localitatile aflate in afara retelei Urgent Curier unde curierul nu are sucursale sau puncte de lucru se percepe un tarif suplimentar de 0,70 RON+TVA pentru fiecare km, intr-un sens. Livrarea in 24 – 48 ore .

Reteaua URGENT CURIER: http://www.urgent-curier.ro/Zone.aspx?Section=Two

Calculator tarif URGENT CURIER: http://www.urgent-curier.ro/CalculatorPage.aspx

Conditii de returnare

In situatia cand nu sunteti complet multumit de produsele cumparate de la noi,in termenul legal de 10 zile le puteti returna cu suportarea cheltuielilor de transport,iar noi va vom returna banii imediat ce produsele au ajuns la noi si constatam ca indeplinesc conditiile de returnare. Conditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:
-sa fie in ambalajul original
-sa nu fie modificate
-sa nu fie deteriorate
-sa fie respectate conditiile de garantie

X