Adapatori vaci, oi, capre

Adapatori vaci, oi, capre – Sisteme rationale si inteligente de gestionare a resurselor de apa

Alaturi de hrana si aer, apa reprezinta o resursa indispensabila tuturor vietuitoarelor si trebuie sa indeplineasca anumite criterii de potabilitate. In cresterea animalelor si pasarilor, apa nu este utilizata doar pentru adaparea acestora, ci si pentru activitatile de intretinere si curatire a adaposturilor.

AgroPro.ro asigura apa animalelor din ferma cu adapatori vaci, ori, capre de inalta calitate, concepute special pentru cerintele fermierilor moderni.

Care este rolul acestor adapatori vaci, oi, capre?

Pentru a le asigura necesarul de apa, fermierii trebuie sa ofere animalelor zeci de litri de apa, in functie de numarul acestora si necesitatile specifice.

Acest lucru presupune eforturi mari din partea celor responsabili cu adaparea animalelor, motiv pentru care sistemele automate ce furnizeaza cantitatea de apa necesara reprezinta cea mai efcienta solutie disponibila in prezent. Acestea sunt durabile, rezistente si deosebit de economice, intrucat nu exista pierderi de apa.

AgroPro va pune la dispozitie aceasta tehnologie performanta si va invita sa beneficiati de avantajele sistemului de adapare special creat pentru vaci, oi si capre.

Pe langa faptul ca nu ocupa mult spatiu si permit tuturor animalelor sa bea cantitatea de apa necesara, adapatorile au capacitatea de a filtra apa si de a contribui astfel la mentinerea unei stari fiziologice normale.

Respectarea standardelor de adapare a animalelor

In ceea ce priveste apa destinata animalelor crescute in ferme si gospodarii, nu exista standarde speciale care sa stabileasca criteriile de potabilitate a acesteia. Prin urmare, animalele trebuie sa beneficieze de aceeasi calitate a apei pe care o consuma si oamenii, fara sa contina substante ce pot afecta dezvoltarea acestora.

Apa trebuie sa nu prezinte o turbiditate ridicata, mirosuri neplacute, microorganisme patogene, sau substante precum detergenti, cloruri, fosfati etc. In cazul in care animalele prezinta semne de imbolnavire, medicul veterinar trebuie sa efectueze teste de apa, pentru a identitifca posibili factori care au generat situatia respectiva.

Adapatori vaci, oi, capre pentru asigurarea necesarului de apa in ferme

Care este necesarul unei ferme zootehnice? Cantitatile de apa consumate de catre animale pot varia de la o ferma la alta, insa, in mod obisnuit, acestea sunt compuse din:

  • Necesarul de apa pentru consum biologic (prepararea hranei si apa pentru baut);
  • Necesarul de apa pentru personalul fermei utilizat in scop igienico-sanitar;
  • Necesarul de apa pentru igiena corporala a animalelor, dezinfectia adaposturilor, evacuarea hidraulica a dejectiilor si altor activitati de intretinere specifice;
  • Necesarul de apa in caz de dezastre naturale precum incendii.

In mod evident, toate aceste valori sunt diferite de la ferma la ferma, intrucat animalele care ofera un randament mai ridicat mananca si consuma mai multa apa, pe cand cele de talie redusa au nevoie de cantitati reduse de apa.

AgroPro.ro – Magazinul online de unde puteti comanda adapatori vaci, oi, capre

Neasigurarea apei in cantitatea necesara poate avea efecte negative asupra animalelor si productiei. De aceea, pentru a evita deficientele de ordin cantitativ si calitativ, magazinul nostru va ofera adapatori vaci, oi, capre de calitate superioara, special create pentru a indeplini chiar si cele mai exigente cerinte.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

X