Accesorii aparate sudura

Accesorii aparate sudura pentru lucrari de inalta calitate – Garantia AgroPro.ro

Fie ca va desfasurati activitatea intr-un atelier profesional de sudura, fie ca detineti un aparat de sudura pentru uz casnic si aveti nevoie de anumite piese si componente, noi va oferim o gama variata de accesorii aparate sudura.

Acestea vin in completarea echipamentelor dvs si contribuie la imbunatatirea randamentului, precum si la siguranta in utilizare.

Ce fel de accesorii puteti achizitiona de la AgroPro.ro?

Deoarece incercam sa raspundem tuturor cerintelor primite de la clientii nostri, magazinul nostru va intampina cu o serie de accesorii realizate in conformitate cu normele din domeniu.

Acestea va ajuta sa cresteti nivelul de performanta in lucrarile de sudura si faciliteaza munca, economisind timp si bani.

Mai exact, principalele categorii de produse disponibile in magazinul online AgroPro:

 • Duze ceramice – Disponibile in modele variate si compatibile cu mai multe tipuri de pistolet;
 • Perii de sarma cu ciocanel pentru zgura – Aceasta este utilizata pentru curatarea imbinarilor prin sudura cu electrozi inveliti;
 • Duze pentru aparate de sudura MIG/MAG;
 • Cleste concector pentru acumulatori auto;
 • Conectori cablu sudura – Aceste accesorii sunt necesare pentru cabluri de masa si portelectrod de sudare. Sunt usor de montat si sunt de inalta calitate;
 • Accesorii pentru taietor cu plasma;
 • Role ghidaj – Pentru sistemul de ghidare a sarmei;
 • Regulator aer – Acest regulator de debit aer cu filtru mecanic, surub de purjare manuala si manometru indicator este ideal pentru masinile de taiat cu jet de plasma;
 • Pistolet MIG/MAG cu conectare in interiorul aparatului;
 • Masca de sudura cu cristale lichide – Produs disponibil intr-o gama variata de modele si functii precum: reglare sensitivitate, baterie solara, protectie anti-UV si IR etc.

Acestea sunt principalele noastre produse din categoria accesorii pentru aparate sudura, pe care le puteti comanda online, la preturi foarte avantajoase.

Importanta echipamentului de protectie – Masca de protectie

Indiferent ca abia ati inceput sa cochetati cu aparatele de sudura sau ca aceasta este profesia dvs., echipamentul de protectie, respectiv masca de sudura, nu trebuie sa lipseasca de la nicio lucrare.

Chiar daca orice masca de sudura poate parea eficienta la prima vedere, realitatea este alta. Altfel spus, alegerea unui echipament inadecvat va poate afecta vederea, abilitate fara de care nu mai puteti efectua suduri de inalta precizie si imbinari rezistente.

Pe piata de profil exista mai multe tipuri de masti, care pot fi alese in functie de anumite criterii, printre care:

 • Tipul de filtru si densitatea acestuia (fixa sau variabila);
 • Tipul de alimentare (pe baza de energie solara sau baterii);
 • Dimensiuni si greutate, dar si functii si alte particularitati tehnice.

In cazul in care nu sunteti siguri de alegerea dvs, cereti consultanta din partea specialistilor din cadrul magazinului online AgroPro.

AgroPro.ro va intampina cu accesorii aparate de sudura calitative

La fel ca in orice domeniu de activitate, procesul de sudura poate fi influentat pozitiv cu ajutorul unor accesorii adecvate, de inalta calitate, pe care le puteti comanda de la AgroPro.ro.

De la masti de protectie eficiente pana la componente de baza, aici puteti gasi tot ceea ce este necesar pentru functionarea optima a aparatului de sudura.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

X